Spyware Warrior Spyware Warrior
Help with Spyware, Hijacking & Other Internet Nuisances
 
FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register
Profile :: Log in to check your private messages :: Log in

can someone help please

 
Post new topic   Reply to topic    Spyware Warrior Forum Index -> Talk About It
View previous topic :: View next topic  
Author Message
trace
Warrior


Joined: 20 Jul 2004
Last Visit: 08 Nov 2009
Posts: 149
Location: from the uk

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 9:43 pm    Post subject: can someone help please Reply with quote

hi
im not sure where to post this but ive been having a problem with my laptop this keeps coming up windows Explorer has encountered a problem and needs to close .My internet explorer isnt working and will not connect to the internet but my firefox browser does .
can someone help
Thank you
Back to top
View user's profile Send private message
Angoid
Expert Developer


Joined: 08 Dec 2006
Last Visit: 09 Mar 2013
Posts: 87
Location: Notts, UK

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 4:50 am    Post subject: Reply with quote

Hi trace,

The first thing to do is to make sure your IE is fully updated ... are you using IE6 or IE7?

Use Windows Update to bring it up-to-date (and update to IE7 if need be) as this could be something that has already been addressed by Microsoft.

A friend of mine had a similar problem a few weeks ago when going to Yahoo!, and I noticed that his PC didn't have Java or Flash .... it seemed that it crashed whenever he tried to go to any site that used the Flash plug-in.

Let us know how it goes.
_________________
If you don't know what eschatology is then don't worry; it's not the end of the world.
Back to top
View user's profile Send private message
trace
Warrior


Joined: 20 Jul 2004
Last Visit: 08 Nov 2009
Posts: 149
Location: from the uk

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

hi
yes i did install from windows update the latest internet explorer 7.
i have flash and java but the problem at the moment is it shows im not connected to the internet and says do settings but everything looks ok the way its set. im using fire fox ok and go wireless with my laptop. but as you must know some times you have to use internet explorer for somethings . at first the laptop wouldnt open properly it would open 2 things on start up and get stuck but now it seems better since ive scanned with spybot .It did pick up alot of things as well.Ive scanned with a lots of prorams .A squared 2. a squared anti-dialer . avg antispyware.cw shredder . adaware se.
thank you
trace
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Spyware Warrior Forum Index -> Talk About It All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



smartBlue Style © 2002 Smartor
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group